torsdag 17 oktober 2013

Den första snön.

Idag kom den första snön till Centrala Piteå. Den tas emot med blandade känslor har vi märkt här i butiken ;) Vissa vill ha sommar året runt och andra vill inget hellre än att det ska komma mer så att man får ge sig ut i den glittrande snön.
 
Inne i butiken har vi i alla fall ett aningen varmare klimat ;) Vi har gjort om ganska mycket eftersom vi måste få plats med alla höstens nyheter i både varma och kalla färger.
 

 
 
Vi har bland annat målat om denna vägg och satt upp ett nytt hyllsystem. Just för tillfället pryds detta "nya" hörn av turkost, brunt och lite guld.
Superfint tycker i alla fall vi =)

 
Denna vackra dansös har vi hem från Filipiniana, hon kostar 189:- Jättefin som present till någon du tycker om eller varför inte till dig själv =)

 
Veckans vara!! något nytt vi börjar med. Denna vecka är det en fin svartljusstake som i vanliga fall kostar 49:- som för medlemmar nu kostar endast 19,90


 
Vi arrangerar vackra buketter till alla dagar i veckan, vi gör ständigt nya och är du inte så sugen på någon av de färdiga så hjälpervi dig att binda en egen =)
 
 
Vi väntar hem ännu fler varor så håll ett vakande öga mot butiken ;)
 
Vi har öppet:
(Du har väl inte missat att vi har öppet en timma längre på lördagar)
 
Måndag - Fredag - 10,00-18,00
Lördag - 10,00-16,00
Söndag - Stängt
 
Välkommen in / Bea och resten av oss på buketten
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar